Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo ML PO 2016-17 : NHÚ - KABADESIGN 4:2

7.kolo PO ML 2016-17.

V neděli 12.2.2017 jsme začali další zápas ML, tentokrát posledního kola první části nadstavby sezóny 2016-17.
 
V tomto kole nás čekal již třetí zápas na poli městské ligy s týmem Pepíka Vaculy, tedy KABADESIGN, výsledky 5:5 a 10:2.
 

První letošní zápas v rámci ML jsme vyhráli poměrem 10:2.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Rous Petr ml.
2.Pětka
Strádal Radek
Cink Lubomír
Komínek David
Navrátil Michal
Požár Pavel
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - KABADESIGN 4:2 (2:2) - STATISTIKY - více zde

 

 

Do posledního zápasu první části nadstavby jsme nastoupili po počátečních peripetiích s omluvenkami nakonec v deseti hráčích v poli, takže ideální stav. Dnešní zápas byl utkáním o páté místo ve skupině nadstavby.


Od prvního vhozeného buly to byl zápas nahoru dolů, bylo to hodně útočné. Postupem času jsme začali míti více šancí, tým Kaba nás však nenechával ani na chvíli vydechnout a neustále nás dobrusloval a snažil se eliminovat šance a mírnou naši převahu. Navíc Kaba čekala na každou šanci vystřelit do protiútoku. V 21.minutě jsme se však ujali vedení, to po akci dnes první útočné formace, když milda si vyměnil puk s jarou a petrem, který našel ideálně mildu vpravo. No a náš elitní centr krásně vystřelil pod horní roh. Hned o dvě minuty poté jsme napadali rozehrávku soupeře, jara s mildou vybojovali puk, který milda nezištně vrátil před branku jarovi, který zprvní prostřelil ranou brankáře týmu Kaba. Jak zaslouženě a rychle jsme se ujali dvojnásobného vedení, tak jsme o ně hned také přišli. A to po zbytečných chybách, nejdříve po chybné rozehrávce a střele od modré, druhým gólem nám prosvištěl za zády pepík, to běžely 26. a 28.minuta. Do konce první půle už žádné góly nepadly, i když šancí bylo stále dost.


V kabině jsme si řekli, že se musíme začít ještě více tlačit na pilu a mohu říci již předem, že to mělo výsledný efekt. Ve 45.minutě se probudila gólově i druhá útočná formace, když z našeho obranného pásma rozehrával pepe na davida doleva, ten našel vpravo rozjetého michala, který si již věděl rady střelou pod horní roh. Soupeř začal poté býti více nervózní, za což pykal několika oslabeními, jedno z nich jsme i potrestali. V 52.minutě se nám podařila krásná akce v přesilovce pět na tři, když spoza branky po nahrávce michala na davida, dokončil akci golfákem pepe. Vedení o dva góly vypadalo již velmi slibně. Soupeř se ještě snažil, přece jen do konce chybělo ještě hodně času, místo hry se však Kaba více věnovala diskuzím s rozhodčími, což nám vyhovovalo. Troufám si říci, že i herně jsme byli lepší, soupeř hrál spíše na kontry. Další gól již přes další naše šance nepadl a tak jsme utkání snad všichni ve zdraví ukončili vítězstvím 4:2.

 

Resumé utkání:

 

V dnešním zápase jsme dokázali zaslouženě zvítězit. Soupeř se snažil, skóre však stále dotahoval a sám se zbytečně i rozptyloval diskuzemi a v některých fázích zápasu možná až zbytečně nečistou hrou, čímž se hodně brzdil.


Z našich hráčů je potřeba pochválit všechny, navíc však pepe a kája hráli super zápas.

 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 3
Celkem: 681005
Měsíc: 11168
Den: 704