Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo ML 2011-12 : NHÚ - SPL RADOSTÍN N.OSL 1:10

Naše sedmé utkání ML 2012-13.

V pátek 23.11.2012 ve večerních hodinách jsme začali náš další zápas ML, tentokrát již 7.kola ML.
 
V tomto 7.kole nás čekal zápas s týmem z Radostína nad Oslavou.

Tým SPL Radostín má zatím v letošním ročníku výbornou bilanci a v tabulce se nachází na druhém místě, když ještě neokusil porážku a ztratil jen jeden bod.
 
Celková naše bilance s týmem SPL  je příznivá a výsledkově to v zápasech vypadalo takto (ML 5:3, 4:1, 2:2, 4:0, 2:3, 3:1, 1:3).
 
Minulou sezónu jsme prohráli 1:3.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Kubát Petr
Necid Josef
Navrátil Michal
Hlaváč Lubomír
Mucha Jaromír (A)
3.Útok

Požár Pavel

Novotný Radek
Jelínek Jiří
Náhradníci
Badalík Miroslav (omluven)
Cink Lubomír (zranění)
Jaša Vlastimil, Veselý Petr (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

  NHÚ BALINKA - SPL RADOSTÍN N/OSL 1:10 (1:5) - STATISTIKY - více zde 

V pátečním podvečerním čase jsme odehráli naše sedmé utkání letošní ML. V tomto kole nás čekal jeden ze suverénů naší skupiny, tým z Radostína. Na Balinku se dnes přišla podívat i naše fanouškovská základna a tak jsme se chtěli na ledě předvést. Soupeř má také fanoušky a tak bylo vidět v hledišti v průběhu zápasu až patnáct diváků, což je na naše poměry docela "dost". Ale teď již k hokeji, po dlouhé době hokejového odpočinku se navrátil do týmu náš Míša Navrátil a tak jsme byli všichni zvědaví, jak se jemu a hlavně celému týmu bude dařit. Poprvé jsme v sezóně hráli dokonce i na tři útočné lajny.

V úvodu utkání se hrál velmi rychlý  hokej, který se přeléval mezi oběma útočnými pásmy. V první patnáctiminutovce jsme se soupěřem drželi krok a herně se týmu SPL určitě vyrovnali. Bohužel v 16.minutě jsme inkasovali první gól a od této doby nás začal soupeř jednoznačně přehrávat. Góly bohužel kopírovaly naše ustupující tempo a tak jsme do 22. minuty prohrávali již 0:4. Teprve poté jsme se opět trochu vzpamatovali a v naší přesilové hře jsme snížili na stav 1:4. To Milan vybojoval v útočném pásmu buly či vhazování, elegantně nahrál snajprovi Pepíkovi, který z první protrhl málem lapačku brankáře hostí. Hned poté jsme měli další tutovou šanci, kterou jsme nevyužili a následně inkasovali po rychlém brejku. Pravidlo "nedáš dostaneš" bylo vykonáno, bohužel v dnešním zápase minimálně i v dalších pěti našich obdržených gólech. Čímž je samozřejmě viditelná velmi účinná zbraň týmu SPL, což jsou rychlé kontry po ztrátě puku soupeře v útočném pásmu. Do konce první půle už gól nepadl, do kabin se šlo za téměř jednoznačného skóre v náš neprospěch.
 
Do druhé půle jsme nastupovali s jednoznačným cílem zkusit utkání otočit v náš prospěch. Herně jsme nic neměnili, bylo nutno hlavně rychleji střídat útočné formace, v první půli jsme zbytečně prodlužovali střídání, čímž jsme nehráli v patřičném tempu. Na soupeře jsme vyrukovali rychlejším napadáním a snažili jsme si vynutit útočný tlak. Z toho plynuly i rychlé brejky soupeře, který nás na šance stále přehrával a převyšoval. Bohužel v 56.minutě jsme inkasovali šestý gól a bylo po zápase. Soupeř nám již nic nedovolil a postupně nám nasázel až potupných deset gólů, čímž ukázal jednoznačně svoji hokejovou sílu. My jsme od šedesáté minuty jednoznačně herně propadli.
 
Jinak se utkání hráli ve velmi "tvrdém" duchu, o čemž svědčí vysoký počet hráčů na trestné lavici. To co předvedl Radostín po hokejové stránce, se nedá srovnat s tou nehokejovou. Nečistá hra, hokejky v oblasti hlavy, sekání přes nohy a háčky, toho bylo opravdu příliš a vůbec mně na tak výborný tým SPL nesedí. My jsme si nedali také nic líbit, takže téměř polovina zápasu, druhá půle, se odehrávala v pošťuchování, až přehnaně tvrdé hře a odplatách na obou stranách. A to ještě spoustě tvrdých střetů zabránili rozhodčí, kteří zasluhují pochvalu za udržení kázně na ledě.

Resumé utkání:

Dnes jsme byli herně jednoznačně horší, tým SPL byl pánem na ledě. Proti NHÚ tým z Radostína hrál na vyšší stupeň.
Náš tým bojoval, dřel a možná však nám chyběl i ten větší kus štěstíčka.

K hodnocení hráčů, není co dodat, výsledek hovoří za vše.
 
 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 4
Celkem: 695474
Měsíc: 12333
Den: 537