Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.kolo ML 2017-18 : NHÚ - Benetice 3:5

6.kolo ML 2017-18.

V sobotu 11.11..2017, na Martina, jsme sehráli další mistrovský zápas.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Benetic, tým který míří tabulkou do nadstavbové části o postup do extraligy.
S týmem z Benetic jsme v historii ML sehráli jen 9 utkání a to s výsledky 5:4, 1:4, 2:1, 5:4, 3:2, 5:3, 5:5, 4:5, 3:11.
 
Minulý rok jsme odehráli zápasy ze skórem 3:5.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Požár Pavel
Necid Josef
Komínek David
Uchytil Tomáš
Navrátil Michal
2.Pětka
Strádal Radek
Badalík Miroslav
Mucha Jaromír (A)
Strádal Milan (C)
Necid Jan
 
 
   



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :


NHÚ BALINKA - HC BENETICE 3:5 (3:3) - STATISTIKY - více zde

 

K dnešnímu utkání jsme nastoupili nakonec v plné sestavě deseti hráčů v poli, čekal nás výborný soupeř, což se také ukázalo na ledě.

 

V úvodu utkání na nás tým Benetic vlétl a během deseti minut jsme prohrávali 0:2. Na ledě nás soupeř přehrával rychlostí a kombinací. Oba dva góly, v 2. a 8.minutě padly po téměř stejných akcích, rozebrání soupeře, střela a dorážka téměř do prázdné. Postupem času jsme se začali osmělovat, ale stále hlavně útočná hra týmu Benetic nás neustále nutila se držet hlavně našeho obranného pásma. V 16.minutě to bylo již 0:3, když útočník hostí vymetl pumelicí levý horní růžek naší branky po střele z kruhů. K lepšímu hernímu projevu nás vybídla přesilovka, ve které jsme také snížili na 1:3. To běžela 19.minuta, po vyhranném buly mildou, střele od modré pajina, dorážel puk v brankovišti jara. Soupeře gól zaskočil a hlavně pokud jsme byli v útočném pásmu, i soupeř byl pod tlakem a dělal chyby. Ve 23.minutě vypíchl při rozehrávce soupeře david puk na modré, projel se kolem obránců a střelou do pravé šibenice snížil skóre z našeho pohledu na 2:3. Do konce první části jsme byli vyrovnaným soupeřem týmu Benetic, v této fázi čarovali oba brankáři a hra se přelévala od branky k brance. V 38.minutě se nám podařilo dokonce utkání vyrovnat, to po krásné akci z našeho obranného pásma, když útok rozjížděl david, tomáš krásně posunul puk ve středním pásmu přes obránce a michal si to řítil na bránu hostí. S pukem se nijak nemazal a střelou nad beton k tyčce skóroval. A to byl konec první části.

 

V šatně jsme se povzbudili a šli opět na věc. V úvodu jsme se ubránili přesilovce hostí a poté se bojovalo hlavně o ten další a možná i rozhodující gól v zápase. Tým z Benetic předváděl pohlednější hru, my jsme byli zase o to bojovnější. A tak se na to dalo určitě dívat. Po několika šancích na obou stranách jsme to byli my, kdo inkasoval. To běžela 53.minuta a hosté využili brejk ke střele a dorážce puku. V 63.minutě se nám naskytla přesilová hra, bohužel jsme inkasovali po ztrátě puku a rychlém kontru. Do konce utkání i přes naši velkou snahu, šance a nevyužité přesilovky jsme gól již nedali. Soupeř skóre také nenavýšil a tak uktání skončilo poměrem 3:5 pro tým z Benetic. Nutno ještě zmínit, že se nám nepodařilo proměnit ani trestné střílení v poslední minutě, o bodech se však dnes rozhodovalo dříve než v poslední minutě.

 

Resumé utkání: 

Utkání probíhalo v rychlém tempu a hokej se musel líbit. Tým z Benetic byl určitě hokejovější, my jsme byli zase určitě bojovnější. Vítězství týmu z Benetic je za jejich herní projev asi zasloužené, posíláme gratulaci.

Náš tým je nutno pochválit za obrat v utkání, bojovnost a snahu, a i když to dnes na body nestačilo, všichni kluci odvedli určitě velký kus práce! Pomyslný klobouk dolů všem za výborný výkon.


  
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 11
Celkem: 680920
Měsíc: 11122
Den: 645