Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo PO ML 2015-16 : NHÚ - Benetice 5:5

4.kolo PO ML 2015-16.

Ve čtvrtek 21.1.2016 jsme sehráli další mistrovský zápas ML sezóny 2015-16.
 
V tomto prvním kole nás čekal zápas s týmem Benetice, tým který skončil tesně za námi v základní části 2015-16.
S týmem z Benetic jsme v historii ML sehráli jen 6 utkání a to s výsledky 5:4, 1:4, 2:1, 5:4, 3:2, 5:3.
 
Letos jsme v prvním zápase zvítězili 5:3.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Kubát Petr
Necid Josef
Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Strádal Radek (A)
Požár Pavel
Cink Lubomír
Uchytil Tomáš
Necid Jan
 
 
   



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :


NHÚ BALINKA - HC BENETICE 5:5 (1:5) - STATISTIKY - více zde

 

K utkání jsme nastoupili bez bratrů Mucháčů a jakoby jsme neměli křídla. Dnes nás čekal soupeř z Benetic, který je známý svou technickou hrou bez zbytečných osobních soubojů a tým má ve svých řadách několik šikovných hráčů, které jsme se snažili nepouštět do vyložených šancí. To se nám z počátku dařilo a spíše jsme to byli my, kdo si začal postupně vypracovávat převahu na ledě a blýsknul se několika vyloženými šancemi, ale golman soupeře se nenechal překvapit a svými zákroky udržel nulové konto. Postupem času se však začaly síly na ledě vyrovnávat a soupeř nás začal přehrávat, protože jsme přestávali bruslit a více dovolovali soupeři navštěvovat naše obranné pásmo, což se nám vymstilo ve 21. minutě, kdy jsme po našem zmatku v obranném pásmu poprvé inkasovali, soupeř se trefil k tyčce a nedal našemu golmanovi šanci. My jsme na to hned ve 24. minutě odpověděli také brankou, kdy krásně Tomáš našel najetého Honzu před brankou a ten se trefil tak, jak to Honza umí. V zápětí jsme měli opět šanci, ale jak to platí, ... nedáš, dostaneš, soupeř se opět dostává do vedení 1:2 ve 28. minutě. A jak to sem tam bývá, Balinka si vybrala svou slabou chvilku. Po chybě v obranném pásmu opět inkasujeme ve 30 . minutě – 1.3, přestáváme bruslit, inkasujeme ve 38. minutě 1:4 a hned ve 39. také 1:5, takže do šaten odcházíme značně neveselí a skleslí. V šatně jsme si vytkli některé chyby a rozhodli se přeházet sestavu. Hrál David, Tomáš a Honza a 2. lajna Milan, Míša a Luboš, obrany zůstaly.

 

Po přestávce na led nastoupilo jakoby jiné mužstvo, ale to především díky našemu novému  snajprovi Davidovi. Hned ve 42 minutě po RadaSově přihrávce trochu šťastně snižujeme brankou Davida, kde David dorážel za golmanova záda téměř s hvizdem rozhodčího píšťalky. Hned po té po jedné z nejhezčích akcí Balinky, (z té by se mohl i Lojza poučit a natrénovat tuto situaci s Kometou), snižujeme na 3:5, Honza nahrává Tomášovi a ten ještě prodlužuje na Davida a ten to mohl dávat se zavřenýma očima, ... paráda. Začali jsme rychleji střídat, více bruslit, branky nás nabudily a naopak soupeř pociťoval stejnou situaci jako Balinka před koncem první půle. Rychlý přechod přes střední pásmo, Tomáš svou chytrou přihrávkou nabídne útočný prostor Davidovi a ten bez váhání tuto situaci využívá a snižuje už na rozdíl pouhého jednoho gólu v 62. minutě utkán, musím říct, že tento zápas byl určitě jedním z nejpovedenějších pro Davida, v 66. minutě si projel celým hřištěm a švihem rozesmutnil soupeře, když srovnal na konečných 5:5. Do konce utkání už se hrálo spíše opatrněji, jako kdyby byla obě mužstva tak nějak smířena s dělbou bodů.

 

Resumé utkání: 

Utkání bylo v rychlém tempu a soupeři děkujeme za dobré utkání téměř bez faulů a zbytečných osobních soubojů. Velká pochvala Davidovi – 4 branky, pak Tomášovi za 3 přihrávky, ale i celému týmu, že se nakonec „vzchopil“ a uhrál alespoň remízu.

Milda Strady


  
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 691840
Měsíc: 11995
Den: 383