Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo PO ML 2015-16 : NHÚ - Auto Dobrovolný VM 5:7

Náš 3.zápas PO ML 2015-16.

V sobotu dne 9.1.2016 v poledních hodinách jsme odehráli náš další zápas PO ML 2015-16.
 
V tomto kole nás čekal tým Auto Dobrovolný VM.
 
Pro oživení paměti, s tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. Bilanci máme spíše vyrovnanou a výsledkově vypadá takto (PÚ 7:2, 6:8) a (ML 4:1, 4:2, 6:2, 1:5, 3:12, 6:4, 4:8, 5:13, 4:2, 4:3, 5:5, 5:3).
 
První letošní zápas jsme vyhráli 5:3.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Filip Radek
1.pětka
Uchytil Tomáš
Necid Josef
Komínek David
Strádal Milan (A)
Navrátil Michal
2.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Necid Jan
Cink Lubomír
 
Náhradníci
 
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : AUTO DOBROVOLNÝ VM 5:7 (3:5) - STATISTIKY - více zde 

Na již třetí letošní zápas Play-off ML nás nastoupilo na led počet deseti hráčů i s malým zdržením Pepého. Proti nám nastoupil tým Auto Dobrovolný, tedy tým, se kterým se v poslední době setkáváme na ledě doecela často, víceménně se naše cesty v ML kopírují.

Soupeř nasadil do branky bronzového medailistu z olympiády a MS a tak byla nám čest se setkat na ledě s legendou českého hokeje.

 

 

ODKAZ na www:

http://www.novinyvm.cz/9720-bronzovy-medailista-z-olympiady-a-mistrovstvi-sveta-oldrich-svoboda-nastoupil-v-mestske-lize.html

 

 

Hned na začátku utkání jsme vstřelili gól, když jsme překvapili ještě řádně nerozchytaného brankáře OS, to běžela 1.minuta, trefil se Michal střelou zprvní, když mu nahrával David, který v rohu vybojoval puk. Hned poté jsme měli další tutovky, bohužel bez efektu a tak jsme ve 4.minutě inkasovali vyrovnávací gól z protiútoku. Herně to bylo vyrovnané utkání, i když nutno říci, že více šancí bylo na naší straně. Úvodní patnáctiminutovku jsme prospali a v 11., potažmo 15.minutě jsme již prohrávali 1:3. Góly z protiútoku a po chybě při rozehrávce z našeho brankoviště. Nutno říci, že jsme soupeři připravili góly jak na "podnose". V 18.minutě jsme snížili, byl to opět dorážkou či střelou po ledě Michal, když nyní dostal přihrávku od Davida z pravého křídla. Stále jsme měli šance, brankář Opelu nás však spolehlivě vychytával. Ve 29.minutě nám soupeř ujel a stačil první střelu ještě dorazit do prázdné. Nutno říci, že s brejky soupeře jsme si nevěděli rady, což nakonec rozhodlo utkání. V 34.minutě jsme opět snížili na 3:4. To završil hattrick Míša při naší přesilovce, nyní nahrávalo duo Milda, David. Bohužel do konce první půle jsme obdrželi ještě gól na 3:5, to běžela 39.minuta a jak jinak, než rychlý kontr.

 

V šatně o přestávce byly slyšet emoce, to k tomu však patří. Myslím, že jsme nebyli horším týmem a skóre zcela neodpovídalo průběhu utkání. Je to však sport a na kdyby se nehraje, navíc jsme měli celou druhou půli na to utkání zvrátit. Soupeře jsme v úvodu zavřeli před jeho bránou a snažili se o kontaktní gól. Ten přišel v 46.minutě, když Mira vyslal Davida na "zteč" a jeho střela propadla někde pod tělem brankáři soupeře. V 53.minutě jsme dokonce vyrovnali, když jsme nejdříve odolávali soupeři v oslabení, David však vybojoval puk, všem ujel a nájezd zakončil střelou pod víko. Remízový stav plynul dále, čekalo se na rozdílový gól. My jsme šance i tutovky nevyužili a tak jsme nakonec inkasovali v 66.minutě z rychlého kontru. Bohužel od této chvíle jsme se začali trápit a jen snaha na víc nestačila. Soupeř nám nakonec přidal do šatny ještě jeden gól, to v 79.minutě po střele za modrou. Takže sice prohra, ale hokej myslím velmi dobrý od obou týmů. A hráči Auto Dobrovolný si nakonec mohli vychutnat děkovačku svých fandů.

 

Resumé utkání:

 

Co k zápasu dodat, myslím, že jsme byli lehce lepším týmem, ale pro vítězství jsme neudělali na ledě více než soupeř, který nás přečetl a využil nejenom našich chyb. V každém případě se jednalo o velmi kvalitní zápas a nutno oběma týmům za předvedenou a fairplay hru poděkovat.

 

Jinak bych z našeho týmu i přes prohru chtěl pochválit naši první útočnou a druhou obrannou lajnu, my ostatní si musíme sami říci, co je nutno zlepšit. Nic se však neděje, ten hokej je potřeba hlavně si užít, "vyblbnout se", vždyť za chvíli budeme zase bez leducrying.

 


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.
 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 689704
Měsíc: 12726
Den: 343