Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo ML PO 2016-17 : NHÚ - KŘIŽANOV 2:2

3.kolo nadstavby ML 2016-17.

V sobotu 7.1.2017 jsme odehráli náš další zápas ML 2016-17.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Křižanova.

S tímto soupeřem jsme odehráli zatím tři zápasy a to s výsledky 9:2, 7:2 a 1:4 v náš prospěch.
 
První letšní zápas jsme prohráli 1:4.
 
Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Filip Radek
1.pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Komínek David
Uchytil Tomáš
Požár Pavel
2.Pětka
Necid Josef
Badalík Miroslav
Mucha Jaromír
Novotný Radek
Necid Jan
3.Útok
Strádal Milan (A)
Hlaváč Lubomír
Cink Lubomrí



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : KŘIŽANOV 2:2 (2:0) - STATISTIKY - více zde

K našemu dalšímu zápasu ML sezóny 16-17 se nás sešlo na tři útoky a tak jsme šli na věc v hojném počtu hráčů v poli. Proti nám nastoupil tým z Křižanova, který v našem prvním duelu hrál pro nás velmi nepříjemný hokej, což se potvrdilo i dnes.

 

Úvod utkání se odehrával v lehce nepřesném hokeji, my jsme se snažili tlačit dopředu, soupeř nastoupil v minimálním počtu hráčů a tak jsme se v úvodu oťukávali. My jsme se postupně snažili více kombinovat, soupeř více bránil, o to více vyrážel dopředu na "steče" a hodně nepříjemně kousal. Šance se postupně rodily a bylo jich snad více na naší straně. V 10.minutě jsme vstřelili první gól zápasu, to jsme zatlačili hosty do jejich obranného pásma a krásnou akci zakončil pajin z první před brankou. Na gól mu spoza branky nahrával david, ještě předtím tomáš. Ve 24.minutě jsme skóre navýšili na 2:0, to snajpr david prostřelil málem síťku, když krásně zakončil pod břevno. Na gól mu nezištně zleva nahrával otočkou tomáš. Hra byla podobná té v úvodu zápasu, na šance a i na góly jsme vedli a tlačili jsme se stále dopředu, soupeř však stále hrozil a hlavně na konci první půle jsme měli hodně štěstí.

 

V šatně jsme se snažili povzbudit a i trochu zlepšit náš výkon. Hlavně jsme nemohli zápas podcenit, pořád to bylo hodně otevřené. Bohužel jsme to i trochu podcenili a hra v druhé půli na tři pětky nám už tolik neseděla. Stále jsme se nemohli dostat do tempa a soupeř byl v druhé půli lepší, až konec zápasu jsme se zase hodně tlačili dopředu a tlačili jsme na "pilu", ale vítězství jsme již nevybojovali zpět. To předbíhám, soupeř nám vstřelil dva góly, hned ve 44.minutě, po našem chybném vyhození z našeho obranného pásma, když jsme byli pod tlakem a soupeř nadvakrát dorážel puk na naši branku. Druhý gól padl v 63.minutě, to po buly v našem obranném pásmu a střele z první. Jak jsem již zmiňoval, více gólů nepadlo a tak zápas skončil remízou asi zaslouženou remízou.

 

Resumé utkání:

Myslím, že v dnešním zápase to mohlo skončit jakkoliv, co se týče vítězství. Soupeře nutno pochválit, že i v sedmi hráčích stačil stále bruslit a vývoj utkání stačil dotočit, navíc se hrál z obou stran férový hokej téměř bez vyloučení.

No a my, mohlo to být lepší, stále jsme se nemohli jaksi dostat do tempa a trochu tomu chyběla větší nadstavba i štěstíčko při šancích. Hokej to však byl pěkný a tak nutno brát i ten jeden bod.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 692840
Měsíc: 12613
Den: 698