Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo ML 2016-17 : NHÚ - HC TASOV 5:2

3.kolo ML 2016-17.

V sobotu 15.10.2016 jsme začali další zápas ML, tentokrát 3.kola sezóny 2016-17.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Tasov. Zápasy s tímto týmem patřily vždy k těm "vyhrocenějším", ty časy jsou už asi pryč a tak se dal čekat dobrý hokejový zážitek.

S týmem HC Tasov máme nepříznivou bilanci, která vypadá takto (PÚ 3:4, 3:3) (utkání ML 6:2, 4:5, 1:1, 1:2, 1:1, 1:4, 3:6, 6:4, 3:5, 8:2, 2:0)..
 
Minulý rok jsme zvítězili 2:0.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Filip Radek
1.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír (A)
Strádal Milan (A)
Cink Lubomír
2.Pětka
Necid Josef
Badalík Miroslav
Požár Pavel
Necid Jan
Navrátil Michal
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC TASOV 5:2 (2:0) - STATISTIKY - více zde

 

Do dnešního zápasu jsme nastoupili bez našeho největšího snajpra davida, který bohužel vypadne na pár dalších zápasů. Hru musíme nyní tedy lehce pozměnit, o to více  bruslit a bojovat.

Na led nás dned vyjelo dostatek, stejně tak jak soupeře a šlo se na věc.

 

Utkání začalo ve svižném tempu, šance se v úvodní dvacetiminutovce střídaly na obou stranách jak na kolotoči. Obě mužstva bojovala nadoraz, a i když někdy uskakoval puk, nebyl to herně špatný zápas. Postupem času jsme začali v první půli získávat větší herní jistotu a držení puku, hlavně jsme více zaměstnávali brankáře hostí. Ten chytal výborně, i když hodně střel vyrážel a my ne využít dorážek, kterých mohlo být docela dost. Ten krůček nám chyběl, až do 24.minuty, kdy mira m. na bráchu jaru nahrával puk, ten prošel pod obráncem a jara se řítil zleva na branku. Už to vypadalo, že je ze střeleckého úhlu, když koutoč zavěsil pod víko. Vedení nás ještě více uklidnilo a bušili jsme do "vrat". Ve 29.minutě to bylo 2:0 pro nás, to raďas vyhodil či nahrával puk z našeho obranného pásma, jara na červené prodloužil na rozjetého mildu, ten vyvezl puk ještě za modrou a střelou po zemi kolem betonu nedal brankáři šanci. To už vypadalo nadějně, hra plynula dále a byla již opět vyrovnaná, postupem času však soupeř zrychloval tempo. V poslední pětiminutovce první půle jsme více polevili a soupeř nás zatlačil před naši bránu, do šaten jsme to však již udrželi při dvoubrankovém vedení.

 

V šatně nebylo třeba nic vymýšlet, pokračovat v nastoleném tempu a fyzicky zápas ustát. Soupeř na nás v druhé půli vlétl a začali jsme býti tím "druhým" na ledě. Lehce jsme nestíhali, ale prakticky to na šance bylo pořád vyrovnané. Všechny pokusy soupeře jsme zpacifikovali, až do 51.minuty, když jsme inkasovali po střele od modré. Soupeře to nakoplo, i my jsme však přeřadili na vyšší stupeň, ale stálo nás to hodně fyzických sil. Bránili jsme se statečně, obrana včetně radka v bráně fungovala výborně. No a odměnou nám byl gól v 62.minutě, když jsme využili protiútok, to si vyměnili puk milda s jarou v tandemu a milda nekompromisně zakončil a málem protrhl i síťku v brance týmu HC. Hned minutu poté, tedy po brankovém buly se prosadila i naše další hvězdička michal a bylo to již 4:1. Utkání jsme v této chvíli již kontrolovali, soupeř se však stále snažil a tak jsme se museli mít na pozoru. V 70.minutě se nám naskytla možnost přesilovky, čímž jsme nepohrdli a po buly od mildy dozadu na kapitána miru, ten posunul doleva na raďase, který se konečně trefil a náramně vymetl pavučinu v brance hostí. Hezká akce. Stav 5:1 korigoval tým HC ještě v 76.minutě, když opět skóroval po střele od modré a potrestal náš chvilkový herní výpadek. V poslední minutě nám soupeř ještě připomněl, že se hraje až do konce a chtěl nás trestat tvrdostí, my jsme se však nenechali. Po závěrečném hvizdu jsme předvedli našim fanouškům děkovačku přímo na ledě, tímto chci poděkovat za podporu.


Resumé utkání:

 

Co říci závěrem, byli jsme dnes dle mého názoru nakonec lepší, přece jen jsme si šli za výsledkem více než soupeř a odrazilo se to i na skóre. Tým Tasova však hrál pro nás "nepříjemný" hokej a určitě ukázal svoji herní sílu, na nás to dnes však nestačilo.

Dnes bych chtěl pochválit celou obranu včetně brankáře, útok si odvedl také své.

Z jednotlivců bych vyzdvihl tři hvězdy, jmenovitě raďase, kápa miru a navíc milda vepředu hrál také jak z partesu. A ostatní taky super výkon.

 

 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 689590
Měsíc: 12763
Den: 466