Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.kolo ML 2016-17 : NHÚ - MĚŘÍN 7:4

2.kolo ML 2016-17.

Ve sobotu 8.10. navečer jsme sehráli další zápas ML, tentokrát druhého kola ML 2016-17.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Měřína, bývalá nebo současná Farma Měřín. S tímto týmem se na ledě setkáváme velmi často a to nejen v rámci ML, ale i v přátelských či tréninkových zápasech. Všichni aktéři se tedy určitě těšili na dobrý a svižný férový hokej.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je téměř  vyrovnaná a výsledkově to v zápasech vypadalo prozatím takto : ML 1:2, 8:3, 0:0, 3:2, 0:3, 2:1, 4:4, 2:5, 6:3, 4:8, 4:6, 10:6, 4:4.
 
Minulý rok jsme odehráli s Měřínem v ML utkání s poměrem 4:4, přátelský zápas jsme vyhráli 7:5.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Uchytil Tomáš
Komínek David
Novotný Radek
Navrátil Michal
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Cink Lubomír
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - MĚŘÍN 7:4 (4:3) - STATISTIKY - více zde

K dnešnímu zápasu jsme nastoupili s dvěma pětkami do pole a ještě jsme měli v záloze další hráče, tedy konečně docházka optimální. Čekal nás známý tým z Měřína, který se nedá nikdy podceňovat a tak se čekal tuhý boj.
 

Od prvních minut se začalo utkání odvíjet ve svižném tempu, byli to však "měřínáci", kdo nás zatlačili a ujali se také hned vedení. Ve 2.minutě po závaru, střele a dorážce tahal puk z brány kája. Postupem času jsme se osmělovali a začali prověřovat i "mohutného" brankáře v brance měřína. Ve 13.minutě jsme srovnali, to jara spoza brány našel na modré pepého, který propasoval střelou nad ledem puk do brány. Stav 1:1 vydržel po šancích na obou stranách do 20.minuty, když zaúřadovala první lajna a při závaru po ose od modré tomáš, nalevo na pepého a jeho nahrávkou nepohrdl dave, který střílel zprava. Hned o tři minuty později to bylo již 3:1, míša vyvezl puk, v útočném pásmu se obrátil a nezištně našel tomáše, který zprvní prostřelil bezmocného brankáře hostí. Hra plynula dále, my jsme se více tlačili dopředu, měřín čekal na kontry a zatápěl nám. Ve 29.minutě měřín snížil, to po střele a následné dorážce. My jsme kontrovali ve 32.minutě, když tomáš spoza branky našel najetého davida, který střílel nezištně zprvní nad beton. Utkání jsme měli pod kontrolou, což nás uspokojilo tak, že jsme šli do šaten jen s jednogólovým vedením, v 37.minutě měřín snížil, když jsme propadli v útočném pásmu a na karla se řítil útočník hosti, blafák provedl gólově. A to již byla půlka.

 

O přestávce jsme se povzbudili a šli na věc. Herně jsme měli utkání pod kontrolou, ale i když jsme vstřelili čtyři góly, stále jsme se ještě i zastřelovali. Druhá půle byla minimálně na začátku z naší strany hodně nervózní, asi jsme se báli o výsledek a měřín nás zatlačil. Trvalo deset minut, než jsme se dostali zase do zápasu a hra se podobala první půlce. Naše šance, šance a následné kontry hostí do naší otevřenější obrany. Dvourozdílový gól se nám podařilo vstřelit až v 55.minutě, po střele davida a vlastní dorážce gólmanem hostí, navíc i se zraněním hostujícícho hráče po puku v obličeji, který doufáme, že je v pořádku. Chvíli se ještě nehrálo, ale utkání se v tento okamžik zlomilo a my jsme začali na ledě už dominovat, alespoň myslím. Na 6:3 jsme navyšovali v 63.minutě, to nahrával radek n. na tomáše, ten našel před brankou michala, který puk lehce zasunul podél betonu ležícího brankáře. Na 7:3 zvyšoval v 72.minutě dnes centr první lajny raďas n., když puk před branku nastřeloval od modré mira, michal před bránou posunul a radek nezištně zasunul touš po ledě za brankovou čáru. Měřínáci v závěru stav korigovali a to v 76.minutě po střele od modré. Utkání bylo i tak již rozhodnuté a tak jsme si připsali do tabulky letošní první výhru.

 

Resumé utkání:

 

Co říct závěrem, dnes si myslím, že jsme podali nadějný výkon a i přes občasné slabší chvilky jsme měli utkání herně pod kontrolou a doufám si tvrdit, že jsme byli o "chlup" lepší než soupeř. O vítězství rozhodla i větší vůle našich "bojovníků" po bodech.

 

Koho dnes pochválit, určitě všechny, ale první lajna v kritických chvílích dokázala přetavit střely v góly, což se ukázalo jako klíčové v cestě za vítězstvím.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 691605
Měsíc: 11924
Den: 267