Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.kolo ML 2016-17 : NHÚ - KABADESIGN 10:2

Poslední 11.kolo základní části ML2016-17.
 

Ve středu 7.12.2016 jsme začali další zápas ML, tentokrát již 11.kola sezóny 2016-17.
 
V tomto kole nás čekal druhý zápas na poli městské ligy s týmem Pepíka Vaculy, tedy KABADESIGN.
 

První zápas v rámci ML jsme odehráli minulou sezónu s poměrem 5:5.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Necid Jan
Novotný Radek
Navrátil Michal
2.Pětka
Uchytil Tomáš
Požár Pavel
Cink Lubomír
Strádal Milan (A)
Komínek David
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - KABADESIGN 10:2 (4:2) - STATISTIKY - více zde

 

 

Do posledního zápasu základní části jsme nastoupili podruhé v řadě již v plném počtu 10 lidí. Soupeř na tom byl o poznání hůře, ale vzhledem k tomu, že jsme si letos už min. 4x  i my vyzkoušeli hru v počtu 8lidí, věděli jsme, že nemůžeme hráče Kaba v ničem podcenit.


Od prvního vhozeného buly jsme na soupeře vlétli. Rychlým střídáním a hlavně celoplošným bruslením jsme prakticky od začátku měli zápas ve svých rukou. Bylo tedy jen otázkou, kdy se střelecky prosadíme. Sice po prvních několika neproměněných šancích se nám podařilo skórovat až v 10minutě, ale tímto gólem jsme odstartovali sérii zásahů v první části zápasu, ve které jsme dominovali. Postupně tedy v 9. a 14., 16. a 18. minutě jsme se dostali až k číslu čtyřech střeleckých zásahů. O góly se postarali hráči produktivního druhého útoku, a to MišaN 2x, JanN a Rada N. Jednalo se jak o góly po famózních akcích celé útočné trojky, tak i samostatných akcích přes celé hřiště. Po čtvrtém zásahu to vypadalo na soupeřův ručník. Bohužel nás aktuální stav tak uspokojil, že jsme přestali bruslit a dali soupeři šanci, ten toho vrchovatě využil a po snížení v 22. minutě začal být vyrovnaným soupeřem.  Ve zbytku první poloviny v některých fázích i lepším týmem. Další korekce na sebe tedy nedala dlouho čekat a v 29. minutě to bylo již jen 4:2. Oba góly padli po našich zbytečných chybách, ten druhý dokonce i při naší přesilové hře. A protože při pár šancích na obou stranách se vytáhli brankáři, stav zůstal nezměněn a stále otevřený.


V kabině jsme si řekli, že se musíme vrátit k rychlému střídání a hře v tempu, jiná cesta jak „uhnat“ soupeře nebyla. Do druhé poloviny jsme tedy vlétli, tak jako do první, a prakticky v tomto tempu pokračovali po celou dobu. Hodně nás uklidnil gól již ve 42. minutě, který vstřelil Tomáš po samostatné akci. Zbylé góly jsme rozprostřeli do průběhu celé druhé půlky.  Navíc v závěru jsme výkon vygradovali ještě sérií spojených gólů a tak jsme se dočkali i „desítky“. Soupeři jsme celoplošným bruslením nedali moc šancí a tak skóre zaslouženě narůstalo. Nemá cenu se asi rozepisovat o všech akcích, tedy alespoň góly a minuty, v kterých jsme jich dosáhli. V 56. minutě RadaN, v 65. minutě Tomáš, v 74. a v 75. minutě David a konečné skóre završil v 77. minutě Honza. Ze statistik asistencí jasně vyplývá, že se nejednalo o náhodné akce, ale povětšinou o pěkné akce na jeden dotek se souhrou všech útočných hráčů, na které bylo radost pohledět.

MM.

 

Resumé utkání:

 

V dnešním zápase jsme dokázali zaslouženě zvítězit. Soupeři musíme poděkovat, že i za rozhodnutého stavu se zápas dohrával v „poklidu“ bez zbytečných kontaktních zákroků. Z našeho týmu nemá cenu někoho vyzdvihovat, celý tým podal dobrý výkon i gólově byl účet rozprostřen na obě pětky.


A teď nás již čeká nadstavbová část. Dnešním, vítězným zápasem jsme skončili na slušném 5. místě základní části, tedy vyfasovali jsme pro první zápas nadstavby tým Borů, který nám svým stylem moc nesedí, tedy nebude to nic lehkého.


MM

 

 

 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 690995
Měsíc: 11765
Den: 173