Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.kolo PO ML 2013-14 : NHÚ - AUTO DOBROVOLNÝ VM 5:13

21.zápas NHÚ v ML 2013-14.

V neděli 2.3.2014 jsme v odpoledních slunečních jarních hodinách odehráli náš další zápas Play-off ML 2013-14.
 
V tomto kole nás čekal tým Auto Dobrovolný VM, tedy tým, který vede tabulky nadstavby.
 
Pro oživení paměti, s tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. Bilanci máme spíše vyrovnanou a výsledkově vypadá takto (PÚ 7:2) a (ML 4:1, 4:2, 6:2, 1:5, 3:12, 6:4, 4:8).
 
Náš první letoční zápas jsme prohráli 4:8.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Necid Jan
Komínek David
Navrátil Michal
2.Pětka
Necid Josef
 
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Požár Pavel

Náhradníci
 
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : AUTO DOBROVOLNÝ VM 5:13 (4:5) - STATISTIKY - více zde 


Do zápasu s týmem Auto Dobrovolný jsme nastoupili sice v nekompletním stavu, ale na led nás vyjelo devět lidí do pole, což znamenalo dvě útočné řady.

Čekal nás těžký zápas, vedoucí tým nadstavby a tak jsme neměli dnes co ztratit.

 
Hned co zápas začal, už se začaly dít věci na ledě. Hra byla hodně útočná, dalo by se říci, že to byla "přestřelka". Oba týmy se nechaly strhnout a tak padaly i góly v hojném počtu. Ve 3.minutě jsme se ujali vedení, To Jara nahrával z rohu spoza branky na Pajina najetého středem, jeho střelu domácí obrana ještě zablokovala, pumelici od modré od Pepy N. však již nikdo nezastavil a puk se tak třepetal v bráně týmu Opel. Soupeř však téměř okamžitě vyrovnal, rychlý kontr zakončený blafákem. V 10.minutě jsme opět vedli, to zachytil puk David a střelou lehce začervenou nachytal nepřipraveného brankáře soupeře. Ve 12.minutě jsme nezpacifikovali nahozený puk od modré, který byl ještě do naší brány ztečován. Hned minutu poté zakončil tým Opel rychlý protiútok na stav 2:3. V 18.minutě jsme vyrovnali, gól vstřelil opět Pepa N., nyní projel celým kluzištěm a střelou spoza kruhů našel volný prostor v brance. Neurovnaná hra běžela dále, hrálo se hodně útočně na obou stranách. Ve 27.minutě jsme opět prohrávali, když jsme nejprve nevyužili tutovku při nájezdu a z protiútoku se elitní hráč hostí nemýlil. My jsme vyrovnali ve 29.minutě, když Michal našel puk u betonů brankáře hostí a svým důrazem si přišel pro gól. Do konce první půle si vedení na svoji stranu přisvojil opět tým Opel, to jsme měli nejdříve opět šanci a poté jsme hned inkasovali z rychlého protiútoku. Do šaten jsme odcházeli tedy za stavu 4:5 v náš neprospěch.


V kabině jsme se snažili povzbudit a nechtěli jsme utkání jednoduše ztratit. Bohužel, i když v úvodu byla hra opět vyrovnaná, góly padaly do naší sítě a tak bylo během dalších patnácti minut o vítězi utkání rozhodnuto. Všechny góly jak přes kopírák, rychlý kontr a blafák či vyšachování. Ve 55.minutě bylo skóre 4:8. A když jsme se snažili, něco s tím ještě udělat, přišla další desetiminutovka a skóre narostlo na neuvěřitelných 4:13. Nutno podotknout, že o vítězství hostí rozhodly potažmo tři hráči (aniž bych chtěl snižovat výkon ostatních hráčů soupeře), kde jeden nám vsítil dokonce deset "fíků" a snad se mu večer i dobře "usínalo". My jsme vsítili alespoň ještě jeden gól, to když ještě jeden další nám nebyl uznán.  Na 5:13 v závěru snižoval David po nahrávce od Michala, když prostřelil vše od modré.


Resumé utkání:

Dnes není možno nikoho pochválit, soupeř nás jednoznačně přejel. Soupeři jednoduše gratulujeme.
 
Hlavu vzhůru, příště to bude herně určitě lepší, ne vždy je posvícení.

 


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 3
Celkem: 697163
Měsíc: 12524
Den: 384