Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.kolo ML 2016-17 : NHÚ - Stránecká Zhoř 5:1

10.kolo ML 2016-17.

V neděli dopoledne 27.11.2016 jsme odehráli náš další zápas ML 2016-17.
 

Na led proti nám vyjel tým ze Stránecké Zhoři.

 

Tým ze Stránecké Zhoři patří ke stálým účastníkům soutěže ML a s tímto týmem jsme v naší historii odehráli několik zápasů ML. Bilanci máme vyrovnanou a výsledkově vypadá takto 2:3, 2:4, 2:4, 0:3, 6:4, 4:0, 7:3, 9:2, 5:2, 5:5, 9:3, 6:8, 4:5, 7:1, 5:5.

Minulý rok jsme remozovali 5:5.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.

Gólman
Filip Radek
1.pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Cink Lubomír
2.Pětka
Necid Josef
Uchytil Tomáš
Požár Pavel
Necid Jan
Navrátil Michal
3.Útok
 
..
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : STRÁNECKÁ ZHOŘ 5:1 (2:0) - STATISTIKY - více zde 

 

Do utkání jsme nastoupili po pěti zápasech konečně v plném počtu, tedy deset hráčů v poli. Papírově jsme na tom v tabulce byli lépe, takže jsme v utkání byli asi favoritem, hlavně jsme však byli v očekávání dobrého hokeje.

 

Prakticky ihned od začátku bylo znát, že oba soupeři chtějí udeřit jako první, bylo to docela rychlé, nahoru dolů. Soupeř však přehnal svoji rychlost a tak se nám naskytla hned v úvodu první přesilovka. A tu jsme využili. Po buly v útočném pásmu jsme zavřeli soupeře v jeho pásmu, k puku se dostal michal, prudce vystřelil po zemi, brankář stačil vyrazit a honza pohotově dorážel na 1:0. V 10.minutě se nám naskytla druhá přesilovka a tu jsme také využili. Po závaru nahrával milda lubošovi, ten střílel či nahrával před branku, kde stál jara a s pomocí obránce dostal puk za klečícího brankáře. V zápase jsme v první půli docela dominovali, tedy pokud jsme bruslili. Soupeř hrál více na brejky, my jsme se tedy tlačili více dopředu. Do konce první půle se už nic převratného neudálo, když oba týmy nevyužili své šance a tak jsme odcházeli do šaten při vedení 2:0.

 

Do kabiny jsme šli s vědomím, že jsme lepší tým, bylo však nutné stále bruslit a zkusit dát další gól, který by utkání rozhodl. Úvod druhé půle se nesl v naší aktivitě, soupeř opět vyrážel na brejky. Nám se stále nedařilo vstřelit gól, snad největší šanci měl míša, který se řítil vícekrát na branku, bohužel se on i ostatní jen zastřelovali. A tak jsme nakonec inkasovali my, to střelou od modré, která proplula radkovi mezi betony. Přestali jsme na chvíli bruslit a hrát a soupeř toho využil. Naštěstí nás vysvobodila opět přesilovka, když po ose mira, jara skákající nahrávku zpracoval a našel mildu před brankou. Milda krásně z první po zemi zakončil přesně po zemi na 3:1. Skóre nás nabudilo a v 71.minutě zachytil rozehrávku soupeře v jeho pásmu pajin, ihned vystřelil a milda těsně před brankářem tečoval do protipohybu, tedy na 4:1. Do konce utkání jsme ještě navýšili skóre na 5:1, to po krásné akci přes celé hřiště v 78.minutě. Akci rozjel tomáš s mildou, puk si vyměnili, milda poté v útočném pásmu našel najetého jaru, který před brankářem z otočky zasunul po zemi puk do brány. Ještě jsme měli dvě šance, gól však již nepadl, ale i tak jsme šli do šaten s dobrou náladou.

 

Resumé utkání:

Co k zápasu dodat, myslím, že jsme byli lepším týmem a vítězství jsme si zasloužili. Soupeř se snažil, ale pykal i za svoji nedisciplinovanost. Herně jsme na tom byli přece jen o trochu lépe.

 

Nutno pochválit všechny hráče, Nerad bych někoho extra vyzdvihoval, i tak však musím přece jen uvést Mildu, podal velmi dobrý výkon, makal nahoru dolů a navíc přidal i efektivitu.

 

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.
 

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 689953
Měsíc: 12636
Den: 323