Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.kolo ML 2015-16 : NHÚ - KABADESIGN 5:5

10.kolo ML 2015-16.

V neděli 22.11.2015 jsme začali další zápas ML, tentokrát již 10.kola sezóny 2015-16.
 
V tomto kole nás čekal premiérový zápas na poli městské ligy s týmem Pepíka Vaculy, tedy KABADESIGN.
 

V rámci přátelských zápasů jsme odehráli již několik zápasů s týmem Kaba/Lídl, avšak až letos první zápasy pod hlavičkou Kabadesign. Nejdříve první přátelské utkání této sezóny, které jsme s Kabadesignem prohráli 5:12 a dnes to byl i první mistrovský zápas v ML.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Cink Lubomír
Necid Jan
Navrátil Michal
2.Pětka
Strádal Radek
..
Mucha Jaromír (A)
Strádal Milan (A)
Uchytil Tomáš
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - KABADESIGN 5:5 (1:2) - STATISTIKY - více zde

 

Do dnešního zápasu jsme nastoupili v devíti hráčích v poli a tak jsme museli stáhnout obranu na tři beky. Zápas s Kabadesignem nesl nádech derby a tak se bylo nač těšit.

 

Utkání začalo ve velkém tempu z obou stran a hra se přelévala mezi oběma brankami. Oba týmy si vypracovávali šance, avšak bez většího efektu. Postupem času jsme soupeře lehce zatlačili, tým Kaby hrál více na kontry, na co má také nejvhodnější hráče, viz. pepík. Ve 14.minutě se soupeř ujal vedení, když se nahazovaný puk po teči dostal do naší branky. My jsme vyrovnali ve 20.minutě, to si Honza vyměnil puk s Michalem tam a zpátky a nakonec zakončil zblízka pod víko. Hra plynula dále, velké šance jsme v této fázi nevyužili hlavně my, ale i tak byla hra celkem vyrovnaná. V 32.minutě jsme inkasovali přímo z buly v našem obranném pásmu. Do konce první půle se skóre již nezměnilo a tak jsme měli v šatně o čem přemýšlet, abychom výsledek otočili.

 

Chtěli jsme do druhé půle udělat změny, herně to však nebylo vůbec špatné a tak jsme nechali vše při starém. Ve 49.minutě vyrovnával v naší přesilovce Michal, když mu po buly v našem obranném pásmu do brejku nahrával Milda a Michal svůj nájezd zakončil blafákem. Hned za dvě minuty jsme již vedli, to skóroval opět Honza, když po protiútoku a nahrávce bráchy Pepy N. a Michala, dorážel jeho projektil do branky. Vedení jsme udrželi jen do 56.minuty, když jsme inkasovali po závaru a dorážce střely. V 62.minutě jsme opět vedli, to opět z protiútoku vstřelil gól Michal, nahrával Pepe. No a v 65.minutě jsme navýšili skóre již na 5:3, to po akci Miry a Luboše střílel a tím zkompletoval hattrick Michal. Skóre vypadalo nadějně, bohužel se v tento moment začal probouzet soupeř a my jsme trochu ustoupili ze své hry. Nejdříve v 68.minutě jsme inkasovali po trestném střílení pepíkem, zde jsme se hodně zlobili, měli jsme dojem, že to bylo spíše na vyloučení. Vedení jsme však měli ve svých rukou a vedení o gól jsme bránili dále. Když už to vypadalo na naše vítězství a udržení vedení, inkasovali jsme minutu před koncem po závaru před naší brankou, když jsme nevyhodili nadvakrát černý "kotouč" z našeho obranného pásma.

 

Resumé utkání:

 

Co říci závěrem, byli jsme dnes herně možná trochu lepší, měli asi více šancí, bohužel jsme však pykali za zbytečné uspokojení, i nevyužívání šancí a nakonec jsme mohli být rádi i za remízu. Soupeři nutno poděkovat za oboustraně výborný hokej a bezkonfliktní hru.

Z jednotlivců bych chtěl pochválit Michala a Honzu, kteří výborný výkon všech hráčů okořenili navíc i bodově.

 

 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 681414
Měsíc: 11442
Den: 591