Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.kolo PO ML 2014-15 : NHÚ - HC Benetice 5:4

První zápas PO ML 2014-15.

Ve středu 17.12.2014 ve večerních hodinách jsme sehráli první zápas nadstavby ML, tedy play off PO ML 2014-15.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Benetice, tým který skončil na 3.místě v 1.lize po základní části.
S týmem z Benetic jsme v historii ML sehráli jen tři utkání a to s výsledky 5:4, 1:4 a 2:1
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Filip Radek
1.Pětka
Kubát Petr
Necid Josef
Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Strádal Radek (A)
Badalík Miroslav
Mucha Miroslav (C)
Uchytil Tomáš
Mucha Jaromír
3.Útok
Cink Lubomír
Novotný Radek
          Necid Jan



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :


NHÚ BALINKA - HC BENETICE 5:4 (5:2) - STATISTIKY - více zde 

K dnešnímu zápasu jsme nastoupili v dostatečném počtu hráčů, účast byla veliká a tak jsme na první zápas PO nastoupili na tři útočné formace.Tým z Benetic prošel základní částí 1.ligy celkem suverénně a tak se dal čekat těžký zápas.
 

Od začátku utkání byl na ledě vidět svižný hokej, i když hlavně bojovný, přesnost se občas vytrácela. V úvodu jsme byli lehce herně lepší, což jsme i potvrdili prvním vstřeleným gólem. O něj se postarala druhá útočná formace, když mezi duo brácha na bráchu se vložil Tomáš, který po protiútoku zprava od Miry našel na modré vlevo Jaru, který překonal brankáře střelou nad betony. Gól nás uklidnil, postupem času však začali vystrkovat "růžky" více hosté a v této fázi to byli oni, kdo herně vládl na ledě. A tak jsme dostali gól ve 14.minutě, když Radek po chybě v rozehrávce nezachytil střelu od kruhů. Hra od této chvíle odpovídala stavu 1:1, hráči se přesouvali mezi půlkami sem a tam, bez výrazných herních změn. Čekalo se na gól a ten přišel ve 27.minutě, když Pepe N. nevěděl co s pukem a tak si vyjel až z našeho obranného pásma, projel vše a zakončil nad betony brankáře týmu HC. Hned minutu poté úřadovala první lajna, když si od červené vyměnili puk David, Milda vlevo a opět David, který před brankou už věděl co s pukem. Stav 3:1 nás nabudil a nutno říci, že do konce první půle jsme měli zápas jednoznačně v naší režii. I tak se chybička vloudila a po útočném buly nám ve 32.minutě ujel útočník hostí a střelou po ledě překonal Radka. No jelo se dál a hned ve 33.minutě to bylo zase o dva góly. To opět první lajna, když po ose Milan, David dorážel před brankou volný Michal N. Ve 35.minutě to bylo již 5:2, když z našeho obranného pásma našel Raďa S. najetého na modré opět Michala, který ujel a blafákem zakončil nezadržitelně. Do 40.minuty, která dělila utkání, se již na skóre nic nezměnilo, i když šance byly.


V šatně jsme se snažili povzbudit, zápas nebyl rozhodnutý. Dovolím si však tvrdit, že jsme byli o trochu herně lepší, soupeř však každou útočnou akcí velmi "zlobil". Bylo důležité hlavně střídat, abychom se na střídačce neuvařili, což byl hlavní tatktický úkol. Nutno podotknout, že ve druhé půli se toho moc nedělo, oba dva manšafty chtěli vstřelit gól, což se však nedařilo. My jsme dokonce jeli snad min. třikrát na bránu, bez úspěchu a tak bylo utkání stále otevřené až do konce. A drama se také dělo. V 73.minutě jsme udělali chybu v rozehrávce a byli jsme potrestáni střelou nad lapačku. A pak jsme se začali bát, takže nebylo divu, že hned ve 74.minutě to bylo o gól, když závar před naší bránou hosté využili. Poté jsme si vzali oddechový čas a utkání i přes nervy a i pomocí naší přesilovky nakonec dovedli do vítězného konce.

 

Resumé utkání: 

Dnes jsme předvedli nadprůměrný výkon, stejně tak jak soupeř. Tempo utkání bylo sice o něco nižší než v extralize, bylo to více o bojovnosti, ale střetly se vyrovnané týmy. I když jsme měli utkání stále ve svých rukou, až do konce jsme se museli strachovat o vítězství. I tak si myslím, že jsme si vítězství nakonec za naši předvedenou hru zasloužili.

K individuálním výkonům, musím opravdu pochválit všechny, všichni zaslouží absolutorium za dobrý výkon.


  
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 691600
Měsíc: 11921
Den: 266