Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.kolo ML 2017-18 : NHÚ - KŘIŽANOV 5:7

1.zápas ML sezóny 2017-18.

V pondělí 02.10.2017 jsme odehráli náš první zápas ML sezóny 2017-18.

V tomto 1.kole nás, stejně jak minulý rok, čekal zápas s týmem Křižanova.

S tímto soupeřem jsme odehráli zatím 7 zápasů a to s výsledky 9:2, 7:2, 1:4, 2:2, 1:4, 2:2 a 7:5 v náš prospěch.
 
Minulý rok byla bilance vyrovnaná a to 1:4 a 2:2, 7:5.
 
Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Uchytil Tomáš
Strádal Milan (A)
Navrátil Michal
2.Pětka
Necid Josef
Badalík Miroslav
Mucha Jaromír
Novotný Radek
Požár Pavel
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : KŘIŽANOV 5:7 (3:4) - STATISTIKY - více zde

K našemu prvnímu zápasu ML sezóny 17-18 se nás sešlo akorát, účast tedy vyšší než na úvodní tréninky. Proti nám nastoupil tým z Křižanova, který hraje vždy pro nás velmi nepříjemný hokej, plný bruslení.

 

Úvod utkání jsme se na ledě hodně hledali, prvních dvacet minut na ledě existovalo prakticky jen jedno družstvo, tým z Křižanova. Než jsme se tedy rozkoukali, bylo to 0:4. Góly jsme dostali ve 4., 6., 14. a 18.minutě, většinou střela, nebo dorážka po závaru. Už to vypadalo na debakl, když jsme se začali zvedat, jako by sme se konečně naučili trochu více bruslit. Možná i soupeř lehce polevil z tempa. My jsme se tedy dostávali stále více do hry, herně jsme se více než vyrovnali soupeři a ejhle, začali jsme i dávat góly. Ve 29.minutě to byl milda, po nahrávce od tomáše, dorážel zleva puk nad beton. Ve 36.minutě to bylo 2:4, opět milda, opět po finální nahrávce od tomáše, nyní vystřelil s pozice zprava. Do brejku naše dvě pilné včeličky m+t vyslal křižnou přihrávkou kapitán mira. No a v 38. minutě jsme snížili na 3:4, to po střele od modré pepém, dorážel puk zleva po čáře jara. Nutno podotknout, že v druhé polovině první půle jsme těch šancí měli dost na to, abychom i nepříznivé skóre dorovnali či otočili.

 

V šatně jsme se snažili povzbudit a bylo nutné náš výkon ještě lehce psunout. Zápas sám o sobě nebyl až tak koukatelný, víceméně bylo vidět, že se týmy před sézonou na ledě mockrát neviděly. Ale je to úvod sezóny, co bychom chtěli, hlavně, že nás to bavilo.

V úvodu druhé půle se odehrávala hra dle copyrightu půle první, tzn. soupeř na nás vlétl a my jsme se zase jen stěží bránili. Přečkali jsme sice pár šancí, ale v 48.minutě jsme již inkasovali. To zasunul puk útočník hostí po nahrávce spoza branky. Čas plynul dále  a hra i šance se střídaly na obou stranách kluziště. Ve 64.minutě jsme opět snížili. To milda završil svůj hattrick, když si sám vybojoval puk nadvakrát v útočném pásmu hostí a spoza kruhů střelou pod víko nedal pražádnou šanci brankáři hostí. Poté jsme mohli skóre dorovnat, avšak trestali nás opět borci z Křižanova v 75.minutě, když jsme nevyhodili puk z našeho obranného pásma a střela se odrážela i od nás až do naší branky. Na konci utkání jsme se stále snažili něco s vývojem skóre udělat, odměnou nám byl gól v 77.minutě, to jara v brejku zleva přelstil obránce, našel páju vpravo, který se v tváři tvář brankáři nemýlil. Bohužel hned po buly jsme opět inkasovali střelou od modré. A to už byl konec zápasu. Nutno pogratulovat soupeři k vítězství.

 

Resumé utkání:

Myslím, že v dnešním zápase to mohlo skončit i debaklem, takže nutno pochválit všechny chlapáky, že jsme se zvedli a utkání zdramatizovali. Soupeř byl nakonec o ten chloupek lepší a vítězství mu patří poprávu. Hra na první zápas docela obstojná, i když to pořád patrně nebyl hokej světové extratřídy. Nutno si však vzít ze zápasu pozitiva, přístup, stupňované tempo a pět vstřelených gólů na úvod není také málo.

Z hráčů nutno vyzdvihnout kromě pochvaly celého týmu lídra mildu, který byl herně o parník před námi, což bylo vidět i v produktivitě. Všechna čest milí.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 681305
Měsíc: 11371
Den: 640